Παρασκευή 17 Απριλίου 2015

1η ορεινή πεζοπορία - κατασκήνωση στο δάσος Γαρεφείου

Η 1η ορεινή πεζοπορία - κατασκήνωση (16-17 Απριλίου 2015) πραγματοποιήθηκε επιτυχώς με τη συμμετοχή Φίλων του Παραδοσιακού Οικισμού του Γαρεφείου: μελών του Ε.Ο.Σ. Αριδαίας, μελών του Σ.Ε.Ο. Θεσσαλονίκης και φυσικά των νέων παιδιών του χωριού.
Η ορειβατική ομάδα, αναχώρησε την Πέμπτη, ώρα 17:00 από την πλατεία του Παραδοσιακού Άνω Γαρεφείου και ακολουθώντας σηματοδοτημένα μονοπάτια διέσχισε την δυτική μεριά του ορεινού Γαρεφιώτικου όγκου μέσα σε ένα τοπίο ιδιαίτερου φυσικού κάλλους.
Η 1η ορεινή πεζοπορία - κατασκήνωση κατάφερε μια σπάνια εμπειρία στους περπατητές, προσφέροντας μια συναρπαστική διέξοδο στα καθημερινά αδιέξοδα και ταυτόχρονα, αναδεικνύοντας και προβάλλοντας το περιβάλλον και τη Γαρεφιώτικη φύση!
Οι συντελεστές της Σελίδας στο facebook: ''Παραδοσιακός Οικισμός Γαρεφείου Πέλλας'', ευχαριστούμε ΘΕΡΜΑ τους Φίλους που στήριξαν την 1η ορεινή πεζοπορία - κατασκήνωση και ιδιαίτερα τους ορειβάτες των συλλόγων της Αριδαίας και Θεσσαλονίκης αλλά και όλους όσους βοήθησαν ώστε να πραγματοποιηθεί αυτή η όμορφη εξόρμηση στη φύση.




































Ραντεβού και πάλι του χρόνου, με υγεία, ώστε ξαναβιώσουμε όλοι αυτή την μοναδική εμπειρία!
Συγχαρητήρια!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου